Αρχική X-VSAT

X-VSAT

Απεριόριστη χρήση GB 

Απεριόριστο INTERNET 24/365

Διασφαλισμένη ταχύτητα ίντερνετ

Συνδεθείτε με την X-VSA τηλέφωνο επικοινωνίας MOB: 6944813947

ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ THΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ

Απεριόριστη χρήση GB

Η δορυφορική ευρυζωνική σύνδεση άλλαξε. Η X-VSAT  εξασφαλίζει υψηλότερες ταχύτητες, καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και απεριόριστα δεδομένα. Ήρθε η στιγμή να συνδεθείτε.

α βασικά στοιχεία των πακέτων μας (με απεριόριστη χρήση):

1. χωρίς static IP ( οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ)

Πακέτο Konnect Bronze UNL Pro Silver Konnect Gold
Ταχύτητα Download έως 16Mbps έως 30Mbps έως 50Mbps
Ταχύτητα Upload έως 3Mbps έως 6Mbps έως 6Mbps
Δεδομένα χρήσης Απεριόριστα Απεριόριστα Απεριόριστα
Μηνιαίο Πάγιο (συμπ.ΦΠΑ) 20,90 29,90 52,90
Ελαχιστη διαρκειa συμβολαιου 12 μήνες 12 μήνες 12 μήνες
Τέλος ενεργοποίησης 49,90 37,90 37,90

Απεριόριστη χρήση GB 

Απεριόριστο INTERNET 24/365

Διασφαλισμένη ταχύτητα ίντερνετ

Συνδεθείτε με την X-VSA τηλέφωνο επικοινωνίας MOB: 6944813947

Τέλος ενεργοποίησης 49,90€ (εφάπαξ) για το Bronze και 37,90€ (εφάπαξ) για τα Silver και Gold

Κόστος εξοπλισμού για αγορά : 469,99€ (2 χρόνια εγγύηση)

Κόστος εξοπλισμού για μηνιαία μίσθωση : 5€ / μήνα (εφόρου ζωής εγγύηση)

Έξοδα αποστολής: 10

Απεριόριστη χρήση GB

Συνδεθείτε με την X-VSAT MOB: 6944813947

2.με static IP (οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ) :

Πακέτο UNL Pro Bronze UNL Pro Silver UNL Pro Gold
Ταχύτητα Download έως 30Mbps έως 40Mbps έως 50Mbps
Ταχύτητα Upload έως 3Mbps έως 6Mbps έως 10Mbps
Δεδομένα χρήσης Απεριόριστα Απεριόριστα Απεριόριστα
Μηνιαίο Πάγιο (συμπ.ΦΠΑ) 34,90 € 49,90 € 69,90 €
Ελαχιστη διαρκεια συμβολαιου 12 μήνες 12 μήνες 12 μήνες
Τέλος ενεργοποίησης 49,90 (εφάπαξ) 49,90 (εφάπαξ) 49,90 (εφάπαξ)

 

Απεριόριστη χρήση GB 

Απεριόριστο INTERNET 24/365

Διασφαλισμένη ταχύτητα ίντερνετ

Συνδεθείτε με την X-VSA τηλέφωνο επικοινωνίας MOB: 6944813947

Οι τιμές των πακέτων περιλαμβάνουν 1 στατική IP. Παρέχεται δυνατότητα για επιπλέον στατικές IP (μέχρι 4 συνολικά) με επιπλέον κόστος 8,29€ / μήνα για κάθε πρόσθετη.

Κόστος εξοπλισμού για αγορά : 180€ (2 χρόνια εγγύηση)

Κόστος εξοπλισμού για μηνιαία μίσθωση : 15€ / μήνα (εφόρου ζωής εγγύηση)

Έξοδα αποστολής: 10€ (με ΦΠΑ)

  1. Υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρουμε πακέτα με ορισμένο όγκο δεδομένων (με στατική IP) και αρχικό κόστος στα 14,9€ / μήνα + ΦΠΑ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ?

Είμαστε οι ειδικοί στα θέματα σύνδεσης. Είμαστε μια εταιρεία που ανήκει στην Εναλλακτική Αγορά Τηλεπικοινωνιών και η οποία συνδέει ανθρώπους, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προσφέροντας πρόσβαση σε internet υψηλής ταχύτητας σε δυσπρόσιτες περιοχές. Αποστολή μας είναι να εξασφαλίσουμε σύνδεση σε όσους δεν είχαν μέχρι τώρα. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη σύνδεση ανοίγει νέες απεριόριστες ευκαιρίες, για αυτό συνεργαζόμαστε με άτομα παρόμοιων αντιλήψεων και χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες, για να εξασφαλίσουμε αστραπιαία δορυφορική συνδεσιμότητα.

Σε μια προσπάθεια να υπερβούμε τα στενά όρια της συμβατικής τεχνολογίας, εργαζόμαστε ακούραστα για να γεφυρώσουμε το ψηφιακό χάσμα, διασφαλίζοντας ότι πελάτες μας σε ολόκληρο τον πλανήτη μπορούν να βασίζονται σε εμάς για να έχουν τη σύνδεση που τους αξίζει και κατ’ επέκταση πρόσβαση σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εκείνους.

Συνδεθείτε με την X-VSAT MOB: 6944813947

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Χάρη στην ευρεία γκάμα τεχνολογιών μας, σας προσφέρουμε σύνδεση σε περιοχές που άλλοι δεν φτάνουν.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ένα αξιόπιστο δίκτυο μηχανικών σάς βοηθάει να συνδεθείτε

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Εάν βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για τα πακέτα μας, 
θα σας χαρίσουμε τη διαφορά – εγγυημένα.

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εξασφάλιση ευρυζωνικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας σε πελάτες

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛHΜΑΤΑ

14 ημέρες εγγύηση χωρίς προβλήματα

Η X-VSAT παρείχε εκτενείς υπηρεσίες μετάδοσης μέσω του KA στις Fox News και Bell Media για τον βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle. Διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη ημέρα εδώ.

Η Tinopolis, ο διεθνής παραγωγός και διανομέας ΜΜΕ, χρησιμοποιεί την κεραία αυτόματης καθοδήγησης 1 μέτρου Cobham του δορυφόρου KA για τη γνωστή μονάδα εξωτερικών μεταδόσεών τους (Outside Broadcast Unit). Διαβάστε περισσότερα για τις δυνατότητες μετάδοσης της Cobham εδώ.

Η RTÉ, ο διεθνής ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιρλανδίας, παρείχε την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των ιρλανδικών εθνικών εκλογών τον Φεβρουάριο, σε συνεργασία με την bigblu προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δορυφορική υπηρεσία της συλλογής ειδήσεων, το Newspotter. Μάθετε περισσότερα για τις προετοιμασίες εδώ.

Η RAW Productions χρησιμοποίησε την τεχνολογία δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης της bigblu για να μεταδώσει ζωντανά τις εκδηλώσεις για την 100η επέτειο της Μάχης του Σομ. Διαβάστε περισσότερα για την παραγωγή εδώ.

Η Film Wifi εμπλούτισε το οπλοστάσιο του δορυφορικού εξοπλισμού της με την κεραία Dawson Auto-Acquire για να παρέχει λύσεις μετάδοσης και παραγωγής σε εταιρείες παραγωγής ταινιών σε δυσπρόσιτα μέρη. Διαβάστε περισσότερα για τη λειτουργία της εδώ.

Τεχνικές πληροφορίες

IPTV

Οι δορυφόροι έχουν δυνατότητα παροχής πάνω από 100 Gbit/s μέσω τεχνολογιών πολλαπλών δεσμών εκπομπής, γεγονός που καθιστά αυτήν την τεχνολογία ιδανική για εφαρμογή σε δίκτυα IPTV. Η χρήση δεσμών εκπομπής μέσω δορυφόρου για τη μεταφορά σήματος IP είναι άκρως σημαντική για την αντιμετώπιση δύο από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της IPTV με τη χρήση επίγειων καλωδίων: την ταχύτητα και το εύρος ζώνης της σύνδεσης και τη διαθεσιμότητα.

Modem μετάδοσης

Όλες οι κεραίες παρέχονται με τον πομποδέκτη σταθερής κατάστασης Eutelsat Solid State Transceiver (E-Tria) και το modem Pro 2 Broadcast, το οποίο προσφέρει κάλυψη σε ολόκληρη την Ευρώπη (με την επιφύλαξη τοπικών περιορισμών στην άδεια). Η Eutelsat διαθέτει άδεια η οποία καλύπτει το 100% της Δυτικής Ευρώπης και τμήματα της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Το σύστημα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί στις ΗΠΑ με χρήση των δορυφόρων Viasat Exede.

Ταχύτητα

Η υπηρεσία παρέχει ταχύτητα ανοδικής σύνδεσης έως 10 Mbps και ταχύτητα καθοδικής σύνδεσης 10 Mbps σε αναλογία 1:1 (αξιόπιστη)

ΜΕΤAΔΟΣΗ ΜEΣΩ IPTV

Το σύστημα μετάδοσης βίντεο και ήχου μέσω δορυφόρου στη συχνότητα της ζώνης KA που αποτελεί το πρότυπο του κλάδου. Βιντεοσκοπήστε περιεχόμενο ή κάντε ρεπορτάζ από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης και, στη συνέχεια, στείλτε το υλικό για επιμέλεια στο κέντρο διαχείρισης περιεχομένου γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια.

Το NewsSpotter και το KA Pro Data, οι υπηρεσίες που εμπιστεύονται το BBC, το CNN και το Sky News, καθώς και στούντιο παραγωγής τεράστιων επιτυχιών, όπως το Skyfall, η ταινία «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα» και το Captain Phillips, αποτελούν την ιδανική λύση για ρεπόρτερ και συνεργεία ειδήσεων, προσωρινά κέντρα Τύπου, εταιρείες επιτόπιας παραγωγής (εντός και εκτός χώρας), ζωντανές εκδηλώσεις, υπεύθυνους ψυχαγωγίας και φωτογράφους.

ΣYΣΤΗΜΑ ΜΕΤAΔΟΣΗΣ FLYAWAY ΜEΣΩ ΔΟΡΥΦOΡΟΥ ΚΑ

Η πλέον οικονομικά αποδοτική λύση για μετάδοση από κινητές συσκευές: Μπορούμε να πιστοποιήσουμε την αξιοπιστία και ανθεκτικότητα της κεραίας FlyAway της bigblu, αν και δεν είμαστε ο πλέον αμερόληπτος κριτής, δεδομένου ότι τη σχεδιάσαμε και την κατασκευάσαμε εμείς οι ίδιοι.

Μπορείτε, εντούτοις, να βασιστείτε στην κρίση του BBC, του Υπουργείου Άμυνας, καθώς και των αστυνομικών δυνάμεων της Αγγλίας Thames Valley και Metropolitan που τη χρησιμοποιούν συχνά.

Επανασχεδιάσαμε το σύστημα Fly-Away ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται σε απαιτητικές συνθήκες και συχνή κακομεταχείριση στο περιβάλλον εργασίας. Η βάση παράγεται από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και κατεργασμένα κράματα, ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε αντίξοες συνθήκες.

Οι κεραίες Flyaway της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο από την αστυνομία, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τον στρατό, αλλά και μια σειρά επαγγελματικών ραδιοτηλεοπτικών φορέων. Κάθε κιτ διατίθεται με δύο μόντεμ και δύο πομποδέκτες για να έχετε πάντα ανταλλακτικά κατά τη χρήση σε δύσκολες ή απαιτητικές συνθήκες. Είμαστε ο μοναδικός προμηθευτής που παρέχει, κατά κανόνα, συστήματα με ανταλλακτικά «cold spare».

Δορυφόρος Ka

Ο KA-SAT, ο πρώτος δορυφόρος υψηλής ταχύτητας μετάδοσης (HTS) στην Ευρώπη, σηματοδοτεί μια νέα γενιά δορυφόρων πολλαπλών δεσμών εκπομπής, μεγάλης χωρητικότητας. Η επαναστατική ιδέα του KA-SAT βασίζεται σε ωφέλιμο φορτίο 82 δεσμών που εκπέμπουν στη ζώνη συχνότητας Ka, οι οποίες συνδέονται σε ένα δίκτυο δέκα επίγειων σταθμών. Αυτή η διαρρύθμιση επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση συχνοτήτων 20 φορές και θέτει τη συνολική ταχύτητα μετάδοσης πέρα από τα 90 Gbps.

Η κράτηση στην υπηρεσία NewsSpotter πραγματοποιείται μέσω μιας πύλης αυτόματης κράτησης ή απλώς μέσω επικοινωνίας με τα κεντρικά γραφεία μας στην Ευρώπη, που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η χρέωση για αυτήν την υπηρεσία γίνεται με βάση τον χρόνο χρήσης και τα GB δεδομένων που έχουν εκπεμφθεί. Για την υπηρεσία διαρκούς συνδεσιμότητας ισχύει μηνιαία χρέωση ανάλογα με τη χρήση, η οποία χρεώνεται επίσης ανά GB. ΔΕΝ υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις ή απαιτήσεις για εκ των προτέρων αγορά ευρυζωνικής σύνδεσης, εκτός εάν απαιτούνται πρόσθετες υπηρεσίες.

electromarina-service-logo